أین عمار......!

امروز وظیفه همه روشنگری است! تکلیف امروز ما:حماسه سیاسی...حماسه اقتصادی

أین عمار......!

امروز وظیفه همه روشنگری است! تکلیف امروز ما:حماسه سیاسی...حماسه اقتصادی

متن کامل مناظره رسایی و جوانفکر در برنامه (دیروز امروز فردا)

برنامه "دیروز امروز فردا" پس از وقفه حدوداً یک ماهه شب گذشته (سه‌شنبه) با حضور حمید رسایی و علی اکبر جوانفکر به روی آنتن رفت. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

گفت‌وگویی که بحث اصلی آن به موضوع اسفندیار رحیم مشایی و حاشیه سازی‌های آن مربوط شد. متن کامل این مناظره به‌نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، در ادامه آمده است: 

مجری: بحثی که برای امشب انتخاب شده نقطه آغازش از ماجراهای چند هفته اخیرکه بین جریان اصولگرا واقع شده و حواشی این ماجراها خواهد بود و البته بحث امشب به نکات و نقاط دیگری هم کشیده خواهد شد. امروز در این برنامه جناب آقای جوانفکر مشاور رئیس جمهور در مطبوعات و مدیر عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی و همین طور حجت الاسلام رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی حضور دارند که من بحث را با این دو بزرگوار آغاز خواهم کرد جناب آقای رسایی خدمت شما سلام عرض می کنم.

رسایی: من هم سلام عرض می کنم خدمت شما و بینندگان محترم و مهمان دیگر برنامه جناب آقای جوانفکر، انشاءالله که نماز و روزه همه قبول باشه.

مجری: جناب آقای جوانفکر خدمت شما هم سلام عرض می کنم.

جوانفکر: بنده هم سلام عرض می کنم.

 مجری: تشکر می کنم. سوال اولم را از زبان مردم می خواهم بپرسم. جناب آقای رسایی، در دوره اصلاحات جریانی به اسم جریان اصولگرایی شکل گرفت و مردم نیز که با فضای سیاسی جامعه آشنا بودند یک وحدت و هم صدایی از سمت این جبهه می‌شنیدند و این جریان را در انتخابات به عنوان جریان برتر در سال 84 به عنوان قوه مجریه و قدرت اصلی در کشور انتخاب کردند منتها اگرموافق باشید این را هم عرض کنم که چشم ها نگران این هستند که نکند از درون این جریان اتفاقاتی در حال رخ دادن است. حرف و حدیث هایی هم وجود داد که بعضی ها معتقد هستند ممکن است این امر به خاطرحذف جریان اصلاح طلب از عرصه سیاسی کشور باشد. با اصل ماجرا موافق هستید یا با علتش یا با هیچ یک؟

رسایی: بسم الله الرحمن الرحیم. اصل ماجرا که چند چیز شد و نمی شود همه را باهم تایید کرد یا همه را با هم تکذیب کنیم. واقعیت این است که واژه اصولگرایی بعد از اینکه واژه اصلاح طلبی وارد ادبیات سیاسی کشور ما شد به میدان آمد و بر سر زبان ها افتاد. در حقیقت خود واژه اصلاح طلبی هم از سال 76 یعنی زمانی که یک جریان جدیدی قوه مجریه را با رای مردم در دست گرفت بوجود نیامد، اصلا صحبت از اصلاحات نبود بلکه شعار اصلی آن ها قانون گرایی بود اما کم کم این واژه اصلاح طلبی جای خودش را به قانون گرایی داد و از آنجایی که من کار را دنبال می‌کردم، رصد می کردم و می‌دیدم از پشت پرده و از انگیزه برخی از این افراد اطلاع داشتم، می دانستم که این اصلاح طلبی منظور اصلاح روش های غلط نیست بلکه اصلاح مبانی مورد نظر است چون از جلسات مقطعی یشان،از جلسات پشت پرده شان آن چیز هایی که در باطنشان بود معلوم بود و خیلی هایش هم بعدا معلوم شد مثلا ما می‌بینیم الان آقایی مانند اکبر گنجی امام عصر(ع) را انکار می کند، آقای سروش وحی بودن قرآن را انکار می کند، آقای مهاجرانی به یک شکل آقای کدیور به یک شکل دیگر. آدم هایی که در داخل شکل دیگری بودند.

خب برای خیلی ها هم روشن بود و از همین جا جریان تشکیل شد. با این عنوان که ما روی اصول می خواهیم پا فشاری کنیم و نمی گذاریم شما دست به این اصول بزنید. اصولگرایی در برابر اصلاح طلبی آمد. کم کم رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز جمعه در مجامع عمومی تبیین کردند حتی تشریح کردند به این که اصلاح طلبی اشکالی ندارد و اصولگرایی هم اگر بخواهد اصولگرایی واقعی باشد باید اصولگرایی اصلاح طلبانه باشد. بعد از آن تقسیم بندی کردند و گفتند چیزی که امروز ما در جامعه می‌بینیم یک اصلاحات آمریکایی است و یک اصلاحات اسلامی نیست و ما باید از اصلاحات آمریکایی دوری کنیم و اصلاحات اسلامی چیز خوبی است.

این یک مقدمه، من در کنار این عرض بکنم، برخی واژه ها و مفاهیم در عمل حسن و قبح شان عقلی است مثلا ظلم قبح اش عقلی است. عقل حسن اش عقلی است. کار به دین و خدا و ملیت و زبان ندارد هر کجای دنیا که بروید ظلم بد است. هر کجای دنیا که بروید عدل خوب است. این درباره همه مفاهیم صادق نیست اما اصلاح طلبی و اصولگرایی حسن و قبح شان عقلی نیست این طور نیست که من مطلق بگویم اصلاح طلبی چیز بدی است و اصولگرایی چیز خوبی است. بستگی دارد اصلاح چه چیزی باشد و این اصول چه چیزی باشد.

اگر اصلاح روش های غلط باشد چیز خوبی است حال اینکه ما در روایات داریم امام حسین(ع) خودشان را یک اصلاح طلب می دانستند. ایشان فرمودند به دین خدا یک سری اضافاتی آمیخته شده تا جایی که یک فرد شارب خمر والی دین خدا شده است. پس حضرت فرمودند من باید اصلاح بکنم. از آن طرف رضا شاه ملعون هم دم از اصلاح طلبی می زد یا بقیه بازماندگان رژیم پهلوی. اصول گرایی هم همین است بستگی دارد که آن اصول را چه چیز تعریف کنیم. در یک دوره ای به عقیده من که همان دوره اصلاح طلبی حاکم شد. جریان اصلاحات آمریکایی بود و روز به روز داشت اصلاحات اسلامی را محدود می کرد. اتحاد روی مبانی اصولگرایی طبیعی بود که پر رنگ تر و شفاف تر و روشن تر باشد. این اشتراک نظر ها باعث شد که اختلاف نظر ها کنار برود.

طبیعی است که هر جریانی که در نقطه ضعف قرار بگیرد این طور است. از آن طرف با مرور زمان چهره اصلاحات برای مردم روشن شد و مردم کم کم به جریان اصولگرایی اعتماد کردند. مردم ابتدا اعتماد نمی کردند. ما در انتخابات مختلف مشارکت پایین داشتیم اگر خاطرتان باشد در دور دوم انتخابات شوراها جریان اصولگرایی رای آورد اما با کف رای. خیلی ها رای نداده بودند چون مردم ناامید شده بودند. در مجلس هفتم یک مقدار به آرا اضافه شد اما باز هم چشم گیر نبود.

در انتخابات نهم ریاست جمهوری فضا شفاف تر شد اما باز مردم اعتماد کامل نکردند دلیلش هم این است که شما شاهد بودید انتخابات به دور دوم رسید و این طور نبود که مردم از همان اول آقای احمدی نژاد را انتخاب کرده باشند چون رای آقای احمدی نژاد یک رای 5 میلیونی بود و نفر بعدی اقای هاشمی با 7 تا 8 میلیون رای بود اما مردم در آن مقطع به دلیل سابقه ای که از آن جریان داشتند که به نوعی سابقه مدیریت اشرافی و فاصله طبقاتی بود و به نوعی شکاف بود، در مرحله دوم پریدند بغل آقای احمدی نژاد و ایشان با یک رای نسبتا بالایی رئیس جمهور شدند اما رای واقعی ایشان همان 5 میلیون بود.

رای واقعی یعنی رایی که مردم با شناخت به خود احمدی نژاد به او داده بودند. رای مرحله دوم بیشتر به خاطر ترس از جریان مقابل بود. نمی خواستند به آن گذشته برگردند. مردم به یک نسیه اعتماد کردند. در چهار سال دولت نهم به دلیل عملکرد خوب،آرمان گرایی دولت و پافشاری روی اصول و امام، توجه به محرومین و مستضعفین و خود سفر های استانی- من سفری داشتم به کردستان و استاندار می گفت ما صندوق های سیاری داشتیم که در انتخابات های سال های قبل به جاهای صعب العبور و دور می رفته است تعداد آرا داخل صندوق هنگام بازگشت به اندازه انگشتان یک دست هم نبود همون صندوق ها امسال در حالی که نمایندگان کاندیدها هم حضور داشتند با 50% مشارکت رو به رو شدند چرا؟ چون تو اون روستا برق رفته، آب رفته، بهداشت رفته که نشان دهنده توجه دولت به مناطق محروم است.

ما در زاهدان داشتیم که یک رقیب انتخاباتی که هم لباس من بود بنر های بزرگ زده بود که در دولت من شیعه و سنی حضور دارند، به نوعی تحریک برادران اهل سنت بود که بر خلاف امنیت ملی بود اما در آنجا من گفتم اگر ما رای اول را نیاوریم فاصله رای مان زیاد نخواهد بود چون بعد از 30 سال به آن منطقه گاز رفته بود- باعث شد که در انتخابات دهم شاهد رای چشم گیری برای یک کاندیدا باشیم و از همان جا نوع نگاه به قدرت و شکل بدست آوردن قدرت باعث ایجاد اختلافاتی شد و به نوعی باعث شد خبط و خطا هایی از طرف بعضی از دوستان صورت بگیرد و همین باعث شود که همدیگر را مورد انتقاد قرار دهیم و این امتیاز جریان اصولگرایی است که نسبت به بیرون گذاشتن پا از خط اصول سکوت نکند همانطور که الان شاهد هستیم همین دولت با همین ویژگی ها و امتیازاتی که دارد، خود ما که حامی دولت هستیم و افتخار هم می کنیم. دولت کاری پر تلاش که 25 میلیون رای ملت را هم دارد بهش کمک می کنیم ولی جایی که ببینیم دولت دارد پایش را بیرون می گذارد خود ما تذکر می دهیم.

مجری: آقای جوانفکر شما مشاور رئیس جمهور هستید این خبط و خطا ها را نمی دانم که قبول دارید یا نه اما سوالم این است که این رای 25 میلیونی که آقای رسایی درباره اش صحبت می کنند یک رای تضمین شده ای نیست که اگر همین الان بعد از یک سال و نیم آقا احمدی نژاد دوباره کاندیدا شده باشند این رای به صندوقشان ریخته شود و شاید بعضی ها معتقد باشند که رفتار هایی که از دولت سر زده است بعد از انتخابات شاید بعضی ها را از رایی که به دولت داده اند پشیمان شده کرده باشد. این طلقی را شما قبول دارید به عنوان یک عارضه ای که بر جریان اصولگرایی به وجود آمده است؟

جوانفکر: بسم الله الرحمن الرحیم. من اجازه می خواهم که یک مقدار شفاف صحبت کنیم تا نتیجه گیری خوبی هم حاصل بشود تا وقتی که می خواهیم راجع به رای مردم قضاوت کنیم قضاوت نزدیک به حقی داشته باشیم. شما فرمودید که در سال 84 مردم به جریان اصولگرایی رای دادند. من می خواهم که این را رد بکنم و بگویم که چنین چیزی نبوده است. مردم از همه جریان ها عبور کرده اند. از همه جریان ها حتی از جریان اصولگرایی هم عبور کرده اند. نامزد های جریان اصوگرایی کسان دیگری بودند. شما این را می دانید همه مردم هم می دانند مردم به آقای احمدی نژاد رای دادند، آقای احمدی نژاد با خصوصیاتی که داشتند، با کارنامه درخشان شانشان. من می خواهم نظر آقای رسایی را رد کنم که مردم نسیه رای دادند.

مردم از ترس یک جریان دیگر رای دادند. این حرف درستی نیست و فکر می کنم رای مردم را این طور تفسیر کردن شاید به حق نزدیک نباشد. مردم به یک کارنامه درخشان رای دادند. مردم آگاهانه رای دادند. ما باید رای مردم را درست تفسیر کنیم. مردم از روی احساس تکلیف برآمده از شناخت رای دادند. آقای احمدی نژاد کارنامه درخشانی از عملکرد داشت. او را دیدند، رفتارش را هم دیدند و هم اینکه در جامعه چطور دارد با مردم تعامل برقرار می کند. ایشان دو سال شهردار تهران بودند و در این مدت کار های بسیار خوبی از خودشان بر جای گذاشتند و یک رویکرد بسیار مردم پسندانه داشتند. پای حرف مردم نشستند، مشکلات مردم را از نزدیک دیدند و همان جا دستور رسیدگی در منطقه دادند و یک دید جدی نسبت به جامعه در این ارتباط با مردم و سابقه ای که از قبل هم داشتند حاصل شد. استانداراردبیل بودند و در آن جا هم کارنامه موفقی داشتند و استاندار نمونه بودند. باید این طور قضاوت بشود که مردم از روی روشن بینی و شناخت رای دادند اما از جریان ها عبور کردند. جریان اصولگرایی نامزد خودش را داشت، منطق خودش را داشت، خب مردم به آن ها روی نکردند.

مجری: یعنی آقای احمدی نژاد هیچ داعیه این را ندارند که نامزد جریان اصولگرا بودند؟

جوانفکر: آقای احمدی نژاد همه خصوصیاتشان مبتنی بر اصول و ارزش ها است، مبتنی بر اعتقادات و گفتمان انقلاب است. این همان چیزی بود که ملت می خواست. اینکه می گویم مردم عبور کردند یعنی برگشتند به ارزش های انقلاب و آقا احمدی نژاد را به عنوان یک نماد انقلاب، به عنوان فردی که آمده است ارزش های انقلاب را دوباره احیا کند پذیرفتند. مردم ایشان را به این صورت پذیرفتند نه به عنوان نماد جریان اصولگرایی. من فکر می‌کنم این را اگر این طور ببینیم به واقعیت نزدیکتر است و بعد از اینکه دولت نهم آمد باز هم با همان رویکرد هایی که در شهرداری بود یعنی حرکت به سمت مردم شروع کرد و آقای احمدی نژاد دولت را به سمت مردم فعال کرد و رویکرد دولت به سمت شنیدن صدا های مردمی و شنیدن گرفتاری ها و مشکلات از زبان مردم و تصمیم گیری متناسب با خواسته ها و نیاز های مردم رفت و این یک حرکت نوینی بود که در عرصه قدرت اجرایی کشور شروع شد و مردم آن را دیدند و پسندیدند و رای بالا ایشان به خاطر همین عملکرد بود.

رسایی: اگر مردم با همه این تفاسیر رای دادند چرا آقای احمدی نژاد 5 میلیون رای آوردند؟ اگر رای دور اول برای خودشان و با توجه به شناخت مردم بود باید در همان دور اول رای می آوردند. این رای پایین اصلا عیب نیست چون آقای احمدی نژاد را کسی نمی شناخت. ایشان شهردار تهران بودند و در تهران شناخته شده بودند. این صحبت شما یعنی این که چهار سال کار دولت نهم که طاقت فرسا هم بود فقط به اندازه ای بوده است که 7 میلیون روی رای ایشان آمده در حالی که این طور نبود. درست است که جهت گیری ایشان هم راستا با انقلاب بود ولی مردم فقط حرف می شنیدند.

جوانفکر: آقای احمدی نژاد یک چهره شناخته شده در جامعه نبودند که همه ملت ایشان را بشناسند. در مرحله اول مردم یک شناختی داشتند، رای دادند اما بعد که در دور دوم شناخت از ایشان بیشتر شد مردم به ایشان رای دادند.

مجری: شما می فرمایید که آقای احمدی نژاد یک نماد بود و مردم هم این نماد را دیدند و پیامش را دریافت کردند و این پیام در 22 خرداد 88 هم تکرار شد. آیا این پیام هنوز به همان شکل منتشر می شود و مردم همان پیام را از ریاست جمهوری دریافت می‌کنند یا از اطرافیان رئیس جمهور پیام های دیگری در حال انتشار است که ممکن است مردم تردید کنند و بگویند رای ما را پس دهید.

جوانفکر: مردم حرف هایشان با سیاسیون فرق می کند و این بحث هایی که مطرح می شود در ارتباط با دولت رئیس جمهور و برخی از اطرافیانشان بیشتر منشا سیاسی و جریان های سیاسی دارد و مردم این طور نیستند. شما می بینید که وقتی رئیس جمهور به سفر استانی می روند مردم با شور و شوق به استقبال آقای احمدی نژاد می آیند. مردم با احمدی نژاد پیوند بر قرار کردند، ایشان را پذیرفتند اما سیاسیون این ارتباط را ندارند به هر حال کشور ما کشور آزادی است هر کسی نظر خودش را دارد ما هم نفی نمی کنیم و این فقط ممکن است کار ها را سخت کند.

مجری: اینکه می گویید سیاسیون، در هیئت ها مردم شرکت می کنند نه سیاسیون و این مردم راجع به این پیام هایی که در این چندوقت منتشر شده واکنش نشان می دهند.

جوانفکر: این واکنش های مردمی کجاست که ما نمی بینیم. این واکنش هایی که به شما می رسد سیاسی است، مردمی نیست برای یک طیف و جریان خاصی است.

رسایی: مردم نگران هستند اما ناامید نیستند و روی برنگردانده‌اند چون هنوز از راس قوه مجریه صدای مردم، استکبارستیزی، کار، تلاش و پیگیری هم چنان می آید و با توجه به بحث های حاشیه ای که پیش آمده است اما آقای احمدی نژاد هنوز در حال پیگیری یکی از بزرگترین طرح های اقتصادی کشور که همان هدف مند کردن یارانه است می باشند.

مجری: اقای احمدی نژاد به عنوان دولت اقدام، شناخته شده اند. مقام معظم رهبری هم همین نظر را دارند و مردم هم به همین خاطر به ایشان رای دادند. این را قبول دارید آقای جوانفکر؟ آیا دولت خودش برای خودش حاشیه سازی نمی کند؟

جوانفکر: مردم نگران هستند چون صحبت هایی را می شنوند که از آقای احمدی نژاد نیست و این جای امید است.

مجری: پس از کیست؟

جوانفکر: دولت یک بخش بزرگی است و نمی توان آن را مرز بندی کرد.

رسایی در پاسخ به سوال یامین پور مبنی بر اختلاف مجلس و دولت گفت:حضرت امام روی وحدت تاکید خاصی داشتند و سمبل وحدت بودندو مقام معظم رهبری نیز بر این امر تاکید دارند؛ طبیعی است که اگر ما پی فتنه و اختلاف بیفتیم این سبب ضعف خودمان، زمین خوردن و فشل شدن خودمان خواهد شد.اما آیا این به معنای آن است که وحدت یک امر مطلق خوب است و اختلاف یک امر مطلق بد است؟ حضرت امام با وجود این تاکیدات حاضر به یکی شدن و وحدت با نهضت آزادی نشدند و مقام معظم رهبری نیز با این همه تاکید بر وحدت فرمودند امام به کسی باج نمی‌داد؛ من نیز به کسی باج نمی دهم.

وحدت یک ملاک نیاز دارد و ما باید روی آن ملاک به وحدت برسیم؛ گاهی میان اصولگرایان این وحدت گم می شود. تاکید رهبری همواره بر همکاری و همراهی مجلس و دولت بوده ولی گاهی این اختلافات بوجود می آید. گاهی ما خودمان کاری می کنیم که این اختلافات اتحاد را بهم می ریزدمانند قانونی که در مجلس درباره ی وقف دانشگاه آزاد مصوب شد که خود نمایندگان از ان به جمله ی سیاه یاد می کنند.

در دولت نیز اکنون مواضعی گرفته می شود که هرکس یک برداشت از آن داردو چون برداشت ها متفاوت استف طبیعی است که نتیجه گیری متفاوت باشد و انتقادات باعث بوجود آمدن اختلافات می شودبه طور مثال رئیس دفتر رئیس جمهور یکی از علمای بنام و حامی احمدی نژاد می گوید اگر ما به نقطه ای برسیم که احساس کنیم خط قرمز دینی است؛ وظیفه ی تذکر داریم.

جوانفکر در پاسخ به این مواضع گفت: بعضی از گروه های سیاسی هستند که خواست و اراده ی خود را به مردم تعمیم دادند و به این اخلاق عادت کرده اند. بین خودشان اختلاف می افتد می گویند وحدت بهم ریختغ خیر آقا بین خودتان اختلاف است.بین مردم اختلافی نشده آنها دارند مسیر درستشان را طی می کنند.

مسئولین و سیاسیون نباید بی دلیل برای مردم ذهنیت بد و شبهه ایجاد کنند، بی دلیل افراد را تخریب کنند.
آقای مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور و جانشین ایشان در همایشی بوده که در این همایش صحبت هایی کرده است، عده ای بعضی قسمتهای این صحبت را برداشته اند و فضای متشنج ایجاد کرده اند؛ این اخلاق ایرانی و اسلامی نیست.عداه ای نشستند ببینند آقای مشایی چه حرفی میزند، از بین حرفها جملاتی در بیاورند و مهر کافر بودن و ملحد بودن را به پیشانی ایشان بزنند.اگر آقای مشایی حرفی زده است باید نقدش کنید نه اینکه بگویید، دیگر حرف نزنید.

رسایی:من فکر میکنم موضوع یک نفر نباید موضوع اصلی کشور ما بشود؛بالاخره آقای مشایی مواضعی را اتخاذ کرده که بعضی ها موافق و برخی مخالف، برخی منتقد و برخی مغرضند. این را بهانه می کنند که ویژگی های مثبت و خوب دولت را تحت تاثیر قرار دهند.مردم برای همین ویژگی ها پای صندوق ها آمدند. برداشت مردم این بود که این آدمی که کاندید شده الان در هجمه ی تمام عیار داخلی و خارجی بوده و اهداف امام را دنبال می کند؛ مردم می بینند که او علاوه بر اینکه مبانی دینی و انقلابی ما را محافظت می کند و یار خوبی برای رهبری است، مشکلات شان را نیز حل می کند.

در انتخابات سال گذشته تلویزیون اسرائیل اعلام کرد برخلاف دوره های قبلی که می گفتیم رای ندهید، الان رای بدهید ولی فقط به احمدی نژاد رای ندهید چون منافع اسرائیل را تهدید می کند.معلوم بود احمدی نژاد تشنه ی خون اسرائیل است ولی مواضعی درباره ی ملت اسرائیل گرفته شد که دشمنان را خوشحال کرد و اختلاف میان دوستان ایجاد نمود و محل نزاع و اختلاف شد.

جوانفکر:اگر مایل باشید می توانیم سخنرانی را برای قضاوت مردم بخوانیم جو را دیگران به ناحق به وجورد می آورندبه حرف ایشون اشکالی وارد نیست در خصوص حضور ایشون در برنامه نیز باید بگویم که مقرر نبوده که ایشون بیایند و این رسانه ها هستند که به شبهات دامن می زنند.

رسایی:بنده اعلام می کنم انتقاد از مشایی انتقاد از احمدی نژاد نیست و هیچ ربطی به 25 میلیون رای که به آقای احمدی نژاد دادند ندارد یعنی ممکن است خیلی از اینها به مواضع مشایی انتقاد داشته باشند اما همچنان سفت و محکم نسبت به رییس جمهور منتخب خود مواضع حمایتی را دارند. سوال این است که چرا بعضی ها این تلقی را ایجاد می کنند که اگر کسی از فردی که داخل نهاد دولتی است انتقاد کند یعنی به کل آن نهاد و ریاست آن انتقاد کرده است ؟

جوانفکر:این تلقی وجود ندارد امروز متاسفانه بعضی ها می آیند و حمله و توهین به رییس جمهور می کنند اما این بحثها درباره مشایی درست نیست اینها بیان می کنند که مثلا قبول داریم که رییس جمهور در خط مقدم مبارزه با نظام سرمایه داری است و از طرفی در سرمقاله های خود می نویسند که مشایی در خدمت نظام ابر سرمایه داری است سوال من این است که این چطور رییس جمهوری است که خود در خط مقدم مبارزه با نظام سرمایه داری است و آن هم رییس جمهوری مثل آقای احمدی نژاد با این همه ویژگی های مثبت و هوش و زیرکی و دقت و قدرت تحلیل بالا و در عین حال دشمن شناس.و آن وقت رییس دفترش را با این خصوصیات انتخاب می کند؟

این حرف غلطی است که بگوییم رییس جمهور آقای مشایی را نمی شناسد در حالی که بارها اعلام کرده است که این فرد مورد تایید من است و و من ایشان را می شناسم. شما به نقد حرفهای مشایی بپردازید چرا او را از حرف زدن منع می کنید در ایران همه آزادند که حرف خود را بزنند چرا خفقان ایجاد می کنید؟

رسایی:در همین موضع اخیر ایشون آقای احمدی نژاد آمد و تحلیل کرد و هیچ کس انتقادی نکرد و خورده نگرفت چون شفاف و روشن بود و مشایی خودش هم بعد از سخنرانی می آید و موضع گیری می کند که مکتب ایرانی همان مکتب حسینی است ونقدی نسبت به موضع دوم وجود ندارد و اساسا سوال این است که چرا دوپهلوصحبت می کنید که گروهی پهلوی دوم را برداشت کنند؟

جوانفکر:ایشون در مواضع خودشان در همان همایش هم اعلام کردند متن سخنرانی این است" من اصرار دارم که مکتب ایران برخی به من خورده می گیرند که چرا نمی گویی مکتب اسلام؟ از مکتب اسلام دریافت های متنوعی وجود دارد اما دریافت ناب از حقیقت ایمان و حقیقت توحید و حقیقت اسلام مکتب ایران است " منظور مشایی از مکتب ایران این است درحالی که برخی این قسمت حرف را حذف می کنند و آن وقت می گویند مشایی گفت مکتب ایرانی!

رسایی:مشایی می گوید که از مکتب اسلام برداشتهای متنوعی وجود دارد سوال من این است که آیا از مکتب ایران برداشت های متنوع وجود ندارد؟چطور است که منافقین و سران فتنه و ضد انقلاب همه به اسم مکتب ایران دست به این کارها می زنند برداشت همه این ها از مکتب ایران با اقای مشایی یکی است.زیرا برداشت متنوعی از مکتب ایران وجود ندارد! امام هم شبیه این حرف را زد و بعد گفتند "که مقصود اسلام ناب محمدی است نه اسلام ایرانی".و گفت "ما ایران را فدای اسلام می کنیم و ایران را برای اسلام می خواهیم."

جوانفکر:مردم ایران مکتب و فرهنگ ایرن بیشتری خدمات را به مکتب اسلام داشته اند به نظر من رسانه ها یک موجی ایجاد می کنند و خیلی ها هم خواسته و نا خواسته بر این موج سوار می شوند و بی هیچ مطالعه و بدون اینکه حرفها یا یشون را بشنوند به نقد ناعادلانه می پردازند و فقط در جواب منطق آقای مشایی می گویند که ساکت باش و حرف نزن.

مجری:ما رییس جمهور را فردی پر تلاش و کاری می دانیم و به خاطر نداریم که وقت خود را صرف توضیح حرف های دیگران کرده باشند حتی در برخی از موارد حاضر نیستند وقت خود را تلف کنند که شبهات را درباره دولت پاسخ دهند حالا کار به جایی رسیده که مجبورند در جلسات با خبرنگاران درباره حرفهای مشایی توضیحح دهند!این نشانه هزینه تراشی دولت برای خود نیست؟اصلا سوای محتوای این بحثها بعد از مطرح شدن این حرفها جنجالی در جامعه به وجود می آید که این خود مانع همت و کار مضاعف دولت می شود.

جوانفکر:چه هزینه ای؟ هزینه را دیگران تولید می کنند و و این طور نیست که دولت برای خود هزینه تراشی کرده باشد و اینها همه فضاسازی رسانه ایست که ذهنیت را برای بعضی ها به وجود می آورد و رییس جمهور هم می آیند و توضیحاتی می دهند و از مساله عبور می کنند و این طور نیست که در این مسائل بماند و بدانید دولت مچنان با تمام ظرفیت و توان در حال تلاش است و شما نیز شاهد این تلاشها و نتایج آن در جامعه هستید این بحثها بحثهای حاشیه ایست که دیگران تولید می کنند.

و دولت مشغول کار خودش هست و هر جا که ضرورت ببیند می آید و توضیحاتی می دهد مثلا درباره قانون هم همین طور است کدام دولت پای بند تر از این دولت به قانون بوده است و در مقاطع مختلف با نمایندگان مجلس جلسه داشته است؟در حالی که احمدی نژاد حتی با کمیسیون ها محلس نیز به طور جداگانه جلسه می گذارد و در سفر های استانی که هیچ لزومی به حضور نماینده ها نیست از نمایندگان دعوت می کند و به یشنهادهای آهنا عمل می کند.چنین تعامل نزدیکی بین مجلس و دولت بی سابقه بوده است.

.این همه قانون که رییس جمهور آنها را پیگیری کردند و به آنها عمل کردند و از بین همه این به دو قانون نقد دارند این از همان قانون هایی که رهبری هم فرمودندحواستان باشد که قانونی را وضع نکنید که اجرایش برای دولت سخت باشد خوب دولت بر اساس اصل 113 قانون اساسی مسئول پاسداری از قانون است ودومین مقام رسمی کشور و در قبال اجرای قانون اساسی مسئول است زمانی کهیکی از ارکان حکومتی آن را نقض می کند و وظیفه رییس جمهور است که تذکردهد و این بدیهی ترین انتظار مردم از رییس جمهور است.

اصل 57 قانوناساسی در مجلس نقض شد و شورای نگهبان نیز با این قانون مخالفت کرده است،آن وقت قانون ر به مجمع تشخیص مصلحت می فرستند برای تایید.

اگر قرار باشد که مجلس بگوید که 2 میلیارد از فلان منبع به مترو بدید خوب یکجایبیاید و بودجه نویسی کند این خلاف قانون است و بودجه نویسی کار دولت است.حرف بندده این است که براساس کدام مصلحت این قانون به مجمع برده شد.

حرف دولت این است که 2 میلیارد بودجه ای که به مترو داده شد کجا خرج کرده است و هیچ نهادی نیست که پاسخگو باشد و گزارشی از کارها ارائه کند وآن وقت مجلس می گوید 2 میلیارد دیگه هم به بودجه مترو اضافه کنید.

رسایی:این دو مورد و امثال این از مواردی است که محل اختلاف است و اتفاقا آقای احمدی نژاد هم نامه ای به رهبر معظم نوشتند که هیاتی از طرف مجلس و دولت و شورای نگهبان تشکیل بشود برای حل این مساله.
بنده این را می پذیرم که دولت باید نقدهای خود را مطرح کند ولی حرف شما را نمی پذیرم.بالاخره قانون را کی مطرح می کند ؟ وظیفه قویه مجریه است؟رییس جمهور تذکر خود را بیان کرد و هیاتی هم تشکیل شد برای حل اختلاف. بنده هم قبول دارم که تصویب این قانون در مجمع شاید به دلایل دیگری باشد اما باید بپذیریم و فقط می توانیم اعتراض کنیم نه اینکه ادعا کنیم این قانون نیست و اجرایش نمی کنیم شما بعضا مواضعی را اتخاذ می کنید که رییس جمهور هم این را قبول ندارند.

مجری:شما کدام را قبول دارید چهره سیاسی جنجالی یا جنجال سازی برای یک چهره سیاسی؟

رسایی:هر دو بنده معتقدم که آقای مشایی یک فرد جنجال ساز است و هم جنجال سازیدر باره ایشون وجود دارد! یعنی ایشون............. را رعایت نمی کنند بنده بی تعارف میگویم برخی از دوستان اصرار دارند که حرفهای جدید بزنند و حرف های جدید حاشیه ساز هستند بعضی اوقات روی فردی حساسیت وجود دارد خوب باید رعایت کند و توجه داشته باشد که بیخود هزینه ایجاد نکند از طرفی هم جنجال سازی در باره یک چهره را داریم چون اصولا من منتقدین مشایی را در یک دسته نمی بینم یعنی صدای اعتراضی که از برخی از علما و چهره های دلسوز سیاسی بلند می شود قابل مقایسه با اعتراض رسانه های معلوم الحالی نیست که در جریان فتنه علم دار بودند مثلا سایتهایی که قبلا سابقه ملی گرایی داشتند این خبرها را پوشش می دهند و به آن دامن می زنند و طبیعی است که آنها همه حرف را نمی زنند و مطلوب خود را از صحبتها پخش می کنند و با گرایشات ناسیونالیستی و ملی گرایانه به موضوع نگاه می کنند و آقای مشایی مجبورند بیایند و دوباره توضیح دهند و شفاف سازی کنند.

اما همه انتقاد ما این است که چرا جوری صحبت می کنید که بعد مجبور به توضیح شوید؟حتی آقای احمدی نژاد هم پذیرفتند که ایشون با ادبیات دیگری صحبت می کنند در صورتی که ادبیات خود آقای احمدی نژاد کاملا شفاف است.
اما زمانی که حرفهای آقای مشایی را می شنویم این احساس به وجود می آید که غرضی وجود دارد.چه در بحث مدیریت انبیا وچه در بحث مکتب ایرانی، ملت اسرائیل!

به نظر بنده این هزینه تراشی ها ضرورتی ندارد و باعث سو استفاده بعضی ها می شود مثلا در بحث حجاب رسانه هایی که خود منشا ترویج بی حجابی هستند اینها می آیند و دولت را مورد انتقاد قرار می دهند که دولت اعتقادی به مبارزه علیه بد حجابی ندارد.

در جنگ صفین شمشیر امیرالمومنین به خیمه معاویه رسید که عمروعاص فتنه کرد و جنگ روانی به راه انداخت و در صورتی که همه می دانستند که حرف باطلی است اما در جامعه گرفت و برخی اصحاب حضرت تردید کردند و حضرت مجبور به عقب نشینی شدند.

شاید یک موجی در جامعه به وجود بیاید و خیلی ها گمراه شوند آیا بهتر است در مقابل موج بایستیم یا برای آنکه هزینه بیشتر نشود با این موج همراهی کنیم؟

 حرف علما این است که اگر ایشون می خواهند این موضوعات رو مطرح کنند، بروند دانشگاه یا در حوزه های علمیه بحث کنند و جواب بشنوند بالاخره جای این حرفها کجاست؟

مجری:دو تحلیل در باره صحبتهاب مشایی وجو دارد عده ای می گویند ایشان تعویل پذیر حرف می زنند و برخی از حرف از فتنه جدید می زنند.

رسایی:من نمی توانم قضاوت کنم وقصاص قبل از جنایت نمی کنم اما هر چیزی که به نظام جمهوری اسلامی ایران ضربه بزند و باعث تضعیف دولت شود ما می توانیم به آن نگاه فتنه داشته باشیم شاید از طرف من صادر بشه و مان دقت نکنم باعث ایجاد موج فتنه در جامعه شوم و تمام تلاش رهبری هم این است که ذهن ها از این فضا دور شود و مدام بر وحدت تاکید می کنند.

بر این عقیده ایم که اگر رسانه های خارجی از فردی حمایت کنند آن فرد باید متوجه شود که اشتباه قدم برداشته است این حرف قرآن و امام است ما شاهدیم که برخی از رسانه ها اخیرا از مواضع مشایی به شدت دفاع کردند و به ترویج آن پرداختند هرچند که ایشون بعدا اصلاحش کردند مثل مورد اخیر ولی اثرات این حرفها باقی می ماند.

یکی از مسئولین سودان که آمده بود می گفت این حرفها باعث تضعیف موقعیت ایران در جهان شده است شما اگر بگویید مکتب امام برای مردم دنیا شناخته شده تر است تا مکتب ایرا اصولا قومیت درست کردن درست نیست.

بنده نمونه هایی از این حرفها را دارم که در رسانه های خارجی مطرح شده است چطور زمانی که رسانه ها از سران فتنه دفاع می کنند ما به آنها تذکر می دهیم که اعلام برائت کنند و به دامان انقلاب بر گردند هر چند که دیگر برگشتنی نیستند و سقوط کردند اما ما انتظار داریم که دوستان خودمان در مواضعشان دقت کنند و وضعی نگیرند که باعث خوشحالی و کف و سوت زدن دشمنان شوند.

جوانفکر: رسانه های خارجی هیچ گاه از مشایی حمایت نکردند و چیزهایی که آنها مطرح می کنند اصلا معیار نیست.اینها همش حواشی و مسائل داخلی است که آنها مطرح کردند.

رییس جمهور ایشان را یک فرد ولایی می دانند که بعد از انقلاب خدمات زیادی را به نظام کرده اند.انسان ممکن الخطاست بالاخره آقای مشایی یک حرفی زده و آنها یک تیکه هایی را برداشت می کنند و در جامعه فضاسازی می کنند مثلا رییس جمهور در روز خبرنگار در صدا و سیما سخنرانی کردند و یکی از مقامات عالی رتبه کشور از همین صحبتها برداشت سو کرده بودند بنده نظرم این است که اگر در جامعه موجی ایجاد شود باید منشا موج را در یابیم و قضاوت عادلانه داشته باشیم.

متاسفانه در جامعه ما شاهد تخریب و توهین به چهره های خدوم کشور هستیم بر اساس چه منطقی همه به تخریب رییس جمهور می پردازند ؟فردی که در با تمام توان در مقابل دشمن ایستاده است و دنبال احقاق حقوق ایران در جهان است ما باید به او کمک کنیم نه اینکه زیر پایش را خالی کنیم.

به چه حقی در صحن علنی مجلس با ادبیات نامناسب رییس جمهور را خطاب می کنند؟همین ها باعث ناهنجاری در جامعه می شود.ما می گوییم که چرا فلان دختر حجابش را رعایت نمی کند این مساله یک ناهنجاری اجتماعی است که دلایل زیادی دارد اما یکی از دلایلش همین تخریبها و رعایت نکردن اصول و ارزشهاست.اینها باعث می شود که فرد فکر کند که اینها هم با خودشان مشکل دارند و دائما همدیگر را
تخریب می کنند ما هم بیخیال شویم و بریم پی زندگی خودمان. این جنجالها باعث بی انگیزگی و سستی در جامعه می شود.

ما کشور آزادی هستیم و همه حق دارند که حرفای خود را بیان کنند. ما در کشور عالم زیاد داریم و هرکس نظر و عقیده خود را دارد برخی از علما نظرات آقای مشایی را مطالعه کردند و می گویند ایرادی ندارد ولی بعضی از آقایون هم به ان نقد دارند بنابراین نباید این را به جامعه متدینین نسبت داد.

رسایی: انتقاد از یک نفر انتقاد از دولت و خدمات آن نیست هرچند که برخی به دنبال فضاسازی هستند که با آن اقدامات دولت را زیر سوال ببرند اما مردم همچنان با دولت پیوند محکمی دارند البته ما نمی توانیم عدد گذاری کنیم که چقد راضی یا ناراضی‌اند ولی برآیند عمومی نشان می دهد که حمایت جدی از دولت در میان مردم وجود دارد اما نگران هم هستند.

ما در دولت اشکال می بینیم که طبیعی هم هست اما انحراف نمی بینیم و در صورت هر گونه انحراف مطمئننا در مقابل آن می ایستیم.در کل در دولت معایب و محاسنی وجود دارد ولی من حیث المجموع من امتیاز خوبی به دولت می دهم و همچنان نیز از خدمات آن دفاع میکنم اما انتقاداتی هم دارم که البته در راستای دفاعم است.

جوانفکر:این دولت از حیث محبوبیت در جهان بی سابقه بوده است حتی در دشمنان نیز ارزیابی کردند و آنها گفته اند که احمدی نژاد محبوب ترین رییس جمهور است.حال که این طور است چرا برخی این فرصت را از نظام می گیرند ؟ما باید این رفتار را در کشور نهادینه کنیم نه به تخریب آن بپردازیم.

رسایی:بنده در آخر یک انتقاد از رسانه دارم برنامه "دیروز،امروز، فردا"در یکسال اخیر خیلی تاثیرگذار بوده است پس چرا انقدر افت و خیز دارد ؟این برنامه اگر بخواهد در فضای جامعه تاثیرگذار باشد بایدبه طور منظم پخش شود حتی شده ماهی یکبار چطور استبرای فوتبال نود می سازند و برای سینما هم برنامه چالشی هفت را می سازند اما در حوزه سیاسی دائما کار شکنی می کنند.

اگر بخواهید تا موجی در جامعه ایجاد شد برنامه پخش شود خود باعث جنجال و دامن زند به موج می شود و همان بهتر که پخش نشود اما برای تاثی گذاری می بایست به طور منظم پخش شود و به تحلیل شفاف وقایع بپردازد باید به مردم اعتماد کرد اکر مردم حرفها را بدون واسطه و شفاف بشنوند راحتتر با شبهات و شایعه ها برخورد می کنند.

افشای سرپل‌های داخلی و خارجی منافقین در طیف غیرقانونی دفتر تحکیم

ارتباط ارگانیک اعضای طیف غیرقانونی طیف علامه با گروهک منافقین که طی سال‌های اخیر به ویژه فتنه 88 به‌طور ویژه‌ای پیگیری شد، از طریق دو تن از افرادی است که نقش سرپل داخلی و خارجی این جریان را بازی می‌کردند. 

به گزارش رجانیوز، "عباس حکیم‌زاده" دبیر سیاسی این تشکیلات غیر قانونی و از حامیان مهدی کروبی در انتخابات یکی از مهم‌ترین رابط های این مجموعه با منافقین است. وی  از همکاران سایت "خبرنامه امیر کبیر" بود و اخبار و اطلاعات کذب را با دریافت مبالغی جهت تخریب چهره نظام در اختیار منافقین قرار می داد. 

سایت "خبرنامه امیرکبیر" که با ادعای ارگان رسانه‌ای انجمن اسلامی‌دانشجویان دانشگاه امیرکبیر آغاز به کار کرد، به تدریج در اختیار گروهک منافقین قرار گرفت و در نقش یک پایگاه اطلاعاتی، ‌اهداف و برنامه‌های این گروهک را در حوزه دانشجویی و جذب دانشجویان رادیکال، ‌اخراجی و تعلیقی در دستور کار خود قرار داد. 

بر اساس گزارش اتفاق، حکیم زاده در سال‌های اخیر با حفظ ارتباط سازمانی‌اش با سرپل منافقین در این سایت، فعالیت‌های زیادی از جمله خبرسازی ، شایعه پراکنی علیه نظام، جذب دانشجویان و ترغیب آن‌ها به اقدامات رادیکال این سازمان انجام داده است. 

گرداننده اصلی این مجموعه و فردی که هدایت حکیم زاده و دوستانش را در دست دارد، فردی است به‌نام "رضا یونسی" از دانشجویان اخراجی دانشگاه امیر کبیر. یونسی اکنون در سوئد اقامت دارد، سوابق خود و خانواده‌اش زوایای پنهان این ارتباط را بیش از پیش روشن می‌سازد. پدر وی "یوسف یونسی" در سال ۱۳۶۳ دستگیر و به دلیل اقدامات تروریستی و عضویت در سازمان منافقین به ۱۲ سال زندان محکوم شد، اما پس از پس از تحمل سه سال زندان، در سال ۶۶ مورد عفو قرار گرفت و از زندان آزاد شد. 

مادر رضا یونسی "جلیله.‌د" نیز از فعالان سازمان مجاهدین خلق بوده است. گفته می‌شود عنصر اصلی در پیوستن خانواده "رضا" به این سازمان خاله وی "زیبا. د" بوده است. وی در حالی که عضویت شورای مرکزی منافقین در فرانسه را در کارنامه خود داشته، سال ۸۷ بر اثر سرطان در پاریس فوت می‌کند. 

"زیبا. د" که برادرش "مجید" در سال ۶۰ و شوهرش در عملیات مرصاد کشته شدند، ‌به سبب ارتباطات با حلقه اصلی منافقین، تلاش زیادی برای عضویت دیگر اعضای خانواده به این گروهک سامان داد، ‌به نحوی که دایی‌ها، ‌خاله‌ها و شوهرخاله‌های "رضا" را نیز به عضویت منافقین درآورده بود. 

رضا یونسی پس از آنکه فعالیت‌اش را در سال‌های 82-83 در خبرنامه امیر کبیر متمرکز می‌سازد، به آرامی‌ارتباط با منافقین را از طریق خاله‌اش "زیبا" در فرانسه آغاز کرد و به‌عنوان یک سمپات دانشجویی اطلاعات محیط‌های دانشگاهی را منتقل می‌ساخته است. وی در همین حال، همزمان با حضور در سایت خبرنامه امیرکبیر هسته ۱۵ نفره‌ای از دانشجویان و دوستان نزدیک‌اش را تشکیل داده و تقسیم کار برای سرویس دهی به این گروهک را کلید می زند. 

رضا یونسی پس از ارتباط گیری با زیبا در سال ۸۵ به سوئد سفر کرده و ارتباطات خود را با تیم داخل کشور برقرار می‌کند. وی برای جذب این افراد از روش تطمیع استفاده کرده و ضمن وعده مساعدت‌های مالی به این دانشجویان از ارائه تسهیلات برای تحصیل در اروپا سخن به میان آورده بود.

عباس حکیم زاده یکی از نزدیک ترین افراد به رضا یونسی و به واقع مهمترین عضو طیف غیر قانونی علامه در جهت پیاده سازی منویات شیطانی این سازمان تروریستی در دانشگاه‌هاست.

فلسفه ایجاد دفتر تحکیم وحدت در دهه ۶۰ ایجاد یک اتحادیه از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام علیه جریان های معاند و منافق نظام بود اما پس از بر سر کار آمدن دولت خاتمی و آغاز انحرافات فکری در جریان اصلاح طلب به آرامی جریانات دانشجویی و به‌ویژه دفتر تحکیم وحدت از فلسفه وجودی خود فاصله گرفتند و رو به فعالیت علیه نظام آوردند. 

آشنایی با نمادهای شیطان پرستی

 در بررسی نمادهای متعلق به شیطان‌پرستی خط بسیار روشنی از ارتباط صهیونیسم و شیطانیسم به وضوح قابل مشاهده است .
در ذیل برخی از نمادها که به عنوان نگین انگشتر ، ‌گردنبند ، تصاویر بر روی دست‌بندها ، پیراهن ، شلوار ، کفش ،‌ ادکلن ، ساعت و ... درج شده و از جمله به ایران اسلامی نیز راه یافته است ، مورد بررسی و معرفی قرار می‌گیرد :


ا گر نوشته وسط نماد یعنی (Satanism) به معنای شیطان‌گرایی به همراه دایره حذف کنیم ، آن وقت یک ستاره پنج‌ضلعی بر جای می‌ماند که همان نشانه ستاره صبح یا پنتاگرام (pentagram) باقی می‌ماند .






این سمبل نیز همان پنتاگرام است ، با فرق اینکه انواع آن گاه پنج‌ضلعی وارونه (snvertedpentagram ) یا دیو (Buphomet ) و به شکل در میان نمادهای شیطان‌پرستان به چشم می‌خورد .




 برخی از شیطان‌گرایان محدوده جغرافیایی « تحت سلطه » این نماد و در واقع منطقه نفوذ شیطان‌گرایی را در نقشه ذیل توصیف می‌نمایند . (محدوده در ایسلند و اروپا)

درمیان پنتاگرا‌های قبلی تصویر سر یک بز تعبیه شده است که اقدامی ضد مسیحی ، ‌به این معناست که مسیحیان معتقدند که مسیح همچون یک بره برای نجات ایشان قربانی شده است و با توجه به اینکه ایشان بز را نماد شیطان و در برابر بره می‌دانند این آرم را انتخاب کرده‌اند.





666 : یک سمبل با عنوان « شماره تلفن شیطان » توسط گروه‌های هوی متال وارد ایران اسلامی شده اما در حقیقت علامت انسان و نشانه جانور در میان شیطان‌پرستان تلقی می‌شود و براساس مکاشافات 13:18 « ... پس هر کس حکمت دارد عدد وحش را بشمارد ،زیرا که عدد انسان است و عددش 666 است . »  از سال‌ها پیش تاکنون این عدد با اشکال مختلف بر روی دیوارهای شهرهای بزرگ کشور مشاهده می‌شد .
 


صلیب وارونه (upside down cross ) : این نماد و حکایت از « وارونه شدن مسیحیت دارد » و عمدتا استهزا و سخره گرفتن این دین  است . صلیب وارونه در گردن بندهای بسیاری مشاهده شده و خواننده‌های راک انواع مختلف آنرا به همراه دارند .











نماد صلیب شکسته یا چرخ خورشید (swastika or sun wheelc) : چرخ خورشید یک نماد باستانی است که در برخی فرهنگ‌های دینی همچون کتیبه‌های بر جای مانده از بودایی‌ها و مقبره‌های سلتی و یونانی دیده شده‌است .

 لازم به توضیح است این علامت سال‌ها بعد توسط هیتلر به کار رفت ،‌ لکن برخی با هدف به سخره گرفتن مسیحیت این سمبل را وارد شیطان‌پرستی کردند .




چشمی در حال نگاه به همه جا (All seeing Eye) : چشم در برخی نمادهای روشنفکری نیز به کار می‌رود . اما شیطان‌پرستی اعتقاد دارند چشم در بالای هرم « ‌چشم شیطان » است و « بر همه جا نظارت و اشراف دارد » .
 این علامت در پیشگویی ،‌ جادوگری ، نفرین‌گری و کنترل‌های مخصوص جادوگری مورد استفاده قرار می‌گیرد .گفتنی است این نماد بر روی دلار آمریکایی به کار رفته است .







این نمادها به انگلیسی (Ankh) انشاء‌می‌شود و سمبل شهوت‌رانی و باروری است .
 این نمادها به معنای روح شهوت زنان نیز تعبیر می‌شود . امروزه نماد « فمنیسم » در واقع یک نماد برداشت شده دقیقا از سمبل‌های شیطانی است .


پرچم رژیم صهیونیستی
: قابل توجه جدی است که رژیم صهیونیستی علاوه بر حمایت‌های آشکار و پنهان ،حتی از قرار گرفتن نماد رسمی کشور نامشروعش در کانون علائم شیطان‌گرایان نیز پرهیز ندارد .



ضد عدالت (Anti justice) : با توجه به اینکه تبر رو به بالا نماد عدالت در روم باستان به شمار می آمده است شیطان‌پرستان تبر رو به پایین را با عنوان نماد ضد عدالت در راه پیمودن مسیر تاریک انتخاب کرده‌اند .
 
همچنین گفتنی است که فمنیست‌ها از دو تبر رو به بالا به معنی مادر‌سالاری باستانی استفاده می‌نمودند.



 
سر بز (Goat Head) : بز شاخدار ، ‌بز مندس mendes (همان ba'al بعل خدای باروی مصر باستان) ، ‌بافومت ، خدای جادو ، scapegoat (بز طلیعه یا قربانی) این یکی از راه‌های شیطان‌پرستان برای مسخره کردن مسیح است زیرا گفته می‌شود که مسیح مانند بره‌‌ای برای گناهان بشر کشته شد . همانطور که در توضیح نمادهای اول اشاره شد ،‌این نماد تصویر کاملی است از بز قرار گرفته در نماد پنتاگرام .





 

 
هرج و مرج (Anarchy) : این نماد به معنای از بین بردن تمام قوانین است و دلالت بر این امر دارد که « هر چه تخریب کننده است تو انجام بده » این نماد عمدتا مورد استفاده گروه‌های هوی‌متال است .



چشم شیطان (Aye of satan) :  این نماد نیز به معنای چشم « شیطان و نظارت و اقتدار » است و کمتر شناخته شده است . 

اگر تهدید نظامی عملی شود میدان مقابله ملت ایران فقط منطقه ما نخو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حضرت آیت الله خامنه ای درباره تهدید نظامی امریکا نیز تأکید کردند: بعید است آنها این حماقت را انجام دهند اما همه بدانند اگر این تهدید عملی شود، میدان مقابله ملت ایران فقط منطقه ما نخواهد بود بلکه این مقابله، میدان گسترده تری خواهد داشت. 

به گزارش رجانیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام ضمن تبیین سیاستهای جمهوری اسلامی در مسائل مهم داخل و خارجی، ماه رمضان را فرصتی بی بدیل برای توبه و طهارت و خلوص و توجه به ابعاد اجتماعی و سیاسی تقوا دانستند و با تأکید ویژه بر ضرورت وحدت و همدلی افزودند:  

 وحدت مسئولان یک فریضه مهم است و تعمد در بر هم زدن آن، خلاف شرع به شمار می رود. 

 

ایشان ماه رمضان را ماه توبه و اِنابه – ماه تسلیم دل و جان در برابر اراده و شریعت الهی – ماه طهارت بخشی و ماه خالص شدن از آلودگی ها خواندند و افزودند: ماه رمضان در مقیاس هر سال ، مانند فرصتهای نماز در هر شبانه روز، فرصت بیدار باش و خلوت با خدا و ایجاد نورانیت در دل و نفس است. 

حضرت آیت الله خامنه ای، توبه و اِنابه را در میان خصوصیات ماه رمضان یک ویژگی بسیار مهم دانستند و با اشاره به وظیفه سنگین تر مسئولان و کارگزاران در این زمینه افزودند: بازگشت از «راه و فکر و کار» غلط و انابه به درگاه خداوند، در گام اول نیازمند شناخت اشکالات، غفلتها و تقصیرها و قصورهاست. 

رهبر انقلاب اسلامی دایره توبه و بازگشت را در تمامی ابعاد فردی و جمعی ، گسترده خواندند و افزودند: همه کسانیکه به هر علت در حوزه های مختلف جامعه تاثیر گذارند باید کاملا مراقب خود، زیر مجموعه ها و حوزه های تاثیرگذاری کلام و رفتار خود باشند چراکه غفلت ها و خطاهای زیر مجموعه ها نیز اگر مستند و متکی به رفتار و گفتار آن مسئول باشد به پای او نوشته خواهد شد. 

ایشان هدف «توبه و تصحیح فکر و عمل» را تقوای الهی دانستند و افزودند: رعایت ابعاد فردی تقوا و ترک محرمات و انجام واجبات مهم است اما تقوا ابعاد مهمتری دارد که عمدتاًٌ از آنها غفلت می شود. 

رهبر انقلاب اسلامی با استناد به دعای شریفه مکارم الاخلاق در صحیفه سجادیه، گسترش عدالت، فرو بردن خشم، اصلاح ذات البین، ایجاد وحدت، فرو نشاندن آتش هایی که در جامعه ایجاد می شود و گرد آوردن کسانی را که به هر دلیل از مجموعه برادران مؤمن جدا شده اند از ابعاد مهم تقوا برشمردند و تأکید کردند: این موارد، از جمله مسائل اساسی امروز ما نیز هست. 

رهبر انقلاب اسلامی تلاش برای گسترش عدالت در همه ابعاد را از بالاترین ابعاد تقوا دانستند و افزودند: عدالت قضایی – اجرایی – اجتماعی – عدالت در تقسیم منابع و فرصتها و عدالت در گزینش افراد، از جمله مصداقهای عدالت در مفهوم حقیقی آن است. 

حضرت آیت الله خامنه ای، جلوگیری از خشمی را که موجب انحراف در فکر و عمل می شود از دیگر ابعاد تقوا دانستند و با اشاره به اهمیت مقابله و مهار اختلاف افکنی ها افزودند: عده ای در حال آتش افروزی های سیاسی میان جناحها و عناصر مختلف جناحها هستند و مقابله با این تحرکات، از مصادیق بارز تقوای الهی است. 

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید مجدد بر جذب حداکثری و دفع حداقلی به عنوان یک سیاست اصولی و اساسی افزودند: البته میزان و معیار این کار اصول و ارزشهاست اما باید توجه کرد که ایمان اشخاص درجات متفاوتی دارد و باید کسانی را که جزو مجموعه بوده اند اما بر اثر اشتباه یا غفلت، کنار افتاده اند با نصیحت و دلالت به راه برگرداند.  


رهبر انقلاب اسلامی، روزه را یک عمل جمعی خواندند و خاطرنشان کردند: اگر همه کسانی که بر سر سفره پربرکت رمضان جمع هستند یعنی ملت ایران و دیگر ملل اسلامی، از این فرصت الهی برای توبه و بازگشت به خدا استفاده کنند، مسائل داخلی و مشکلات امت اسلامی علاج خواهد شد.

رهبر انقلا 

ب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، توجه به واقعیات موجود در جبهه بندی میان ملت ایران و جبهه استکبار را برای تحلیل صحیح مسائل داخلی و خارجی، مهم خواندند و افزودند:  

تأمل در واقعیات این جبهه بندی 32 ساله، نشان می دهد که ملت ایران و جمهوری اسلامی «همان راه و اصول و اهداف انقلاب و امام» را ادامه داده است اما جبهه مقابله دچار تغییراتی شده است. 

ایشان رو به ضعف بودن جبهه دشمنان ملت ایران و حرکت صعودی جمهوری اسلامی را دومین واقعیت قابل توجه خواندند و افزودند: اگرچه جبهه مقابل جمهوری اسلامی، خود را در دروغی بزرگ جامعه جهانی می خواند اما تنها رژیم صهیونیستی و امریکا، محور این جبهه هستند. 

ایشان در تبیین این واقعیت، به دو مفهوم مخالفت سطحی و مخالفت بنیانی اشاره کردند و افزودند: مخالفت متقابل رژیم صهیونیستی و امریکا با جمهوری اسلامی، مخالفتی بنیانی است. 

ایشان در همین زمینه خاطرنشان کردند: مخالفت بنیانی در واقع مخالفت با موجودیت است و همانگونه که ما رژیم صهیونیستی را غاصب و جعلی و دچار فروپاشی حتمی و بدون تردید می دانیم آن رژیم هم با موجودیت نظام اسلامی مخالف است. 

رهبر انقلاب اسلامی در تشریح مفهوم مخالفت بنیانی در رابطه ایران و امریکا افزودند: نگاه امریکا به ما، با وجود همه حرفهای امریکایی ها درباره لزوم تغییر رفتار جمهوری اسلامی، نگاهی مبتنی بر نفی موجودیت نظام اسلامی است ما نیز متقابلاً جنبه استکباری و ابرقدرتی امریکا را مردود می دانیم و نفی می کنیم. 

حضرت آیت الله خامنه ای در تشریح دلایل و مصادیق روند رو به ضعف جبهه دشمنان ملت ایران، محروم بودن رژیم صهیونیستی و امریکا از هر گونه عقبه مردمی در جهان را مورد اشاره قرار دادند و افزودند: نفرت ملتها از این دو رژیم، ناکامی آنها در حوادث نظامی سالهای اخیر در عراق و افغانستان و فلسطین، گرفتار آمدن در رکود اقتصادی سنگین، ناکامی در سیاستهای خاورمیانه ای در سوریه و لبنان و فلسطین، کاهش اعتماد به نفس مسئولان امریکایی و اسرائیلی و عاجز ماندن امریکا در تصمیم گیریهایی مانند ادامه اشغال یا خروج از عراق و افغانستان، از نمودهای روند رو به تزلزل جبهه دشمنان ایران است. 

رهبر انقلاب همچنین در تصریح دلایل روند صعودی جمهوری اسلامی، به پیشرفتهای مختلف در عرصه های علمی – فناوری اشاره کردند و افزودند: علاوه بر حرکت درخشان در عرصه های مختلف، از لحاظ اجتماعی و معنوی نیز، ملت ایران از روحیه ملی بالایی برخوردار است و اصل حضور 40 میلیونی در انتخابات سال گذشته نشان دهنده شور و نشاط اجتماعی و سیاسی در کشور است. 

حضرت آیت الله خامنه ای در همین بحث، به عقبه بی نظیر جمهوری اسلامی در میان ملتهای مسلمان اشاره کردند و با یادآوری استقبال پرشور ملتها از مسئولان جمهوری اسلامی در طول سه دهه گذشته افزودند: ملت ایران با تجربیات سیاسی موفق در خاورمیانه و دیگر مناطق جهان و سرشار از امید به آینده، به حرکت خود ادامه می دهد و این واقعیات، اثبات کننده حرکت صعودی جمهوری اسلامی است.  


رهبر انقلاب اسلامی، با تأکید بر ضرورت «فکر و تدبیر و برنامه ریزی» در مقابله با جبهه دشمن خاطرنشان کردند: آنها نیز در مقابل ما برنامه ریزی دارند و ما باید دست در دست یکدیگر، و متکی بر عقل و خرد و شجاعت در این میدان، همچنان به پیش برویم. 

حضرت آیت الله خامنه ای در تشریح برنامه های بیگانگان، به فشار اقتصادی – تهدید نظامی – جنگ روانی و ایجاد اختلال سیاسی و خرابکاری در داخل اشاره کردند و افزودند: امریکایی ها در کنار همه این برنامه ها، یعنی تحریم و تهدید و قطعنامه، بحث آمادگی برای مذاکره را نیز مطرح می کنند. 

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به استفاده امریکایی ها از همه این روشها در سه دهه گذشته خاطرنشان کردند: تحریم 30 ساله ایران، تهدیدهای مستمر در دوران رؤسای جمهوری مختلف امریکا – تبلیغات مسموم بی وقفه درباره امام خمینی (ره) و ملت ایران و خرابکاری و آشوب به دست عوامل داخلی در برخی سالهای گذشته، نشان می دهد که امریکا امروز هم در مقابله با ملت ایران، از همان روشهای کهنه استفاده می کند. 

ایشان اعلام آمادگی امریکا برای مذاکره را نیز تکراری دانستند و با رد مذاکره در سایه زور و تهدید افزودند: البته ما در دو مسئله یعنی درباره عراق و یک مسئله دیگر که آنها موضوع امنیتی مهم می خواندند با امریکایی ها مذاکره کردیم اما آن تجربیات نیز نشان می دهد که آنها هر وقت در پای میز مذاکره در مقابل استدلال و حرف حساب، کم بیاورند متوسل به زورگویی و قطع یک طرفه مذاکره می شوند. 

ایشان تأکید کردند: ما با دلایل واضح، مذاکره با امریکا را رد کرده ایم چرا که مذاکره در سایه تهدید و فشار و ارعاب را مذاکره نمی دانیم و به همین علت، همچنان که مسئولان محترم کشور گفته اند ما اهل مذاکره هستیم اما نه با امریکایی که خواستار گفتگو در سایه تهدید و تحریم و زورگویی است. 

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: طبعاً اگر آنها از نردبان پوسیده ابرقدرتی پایین بیایند و تهدید و تحریم را کنار بگذارند و برای مذاکره، هدف و نهایت مورد نظر خودشان را ترسیم نکنند ما همانگونه که قبلاً گفته ایم آماده گفتگو هستیم اما آنها در واقع اهل مذاکره نیستند و می خواهند زور بگویند. 

ایشان در ادامه همین بحث تأکید کردند: امریکایی ها بدانند که نمی توانند ایران را همچون دیگران تحت فشار قرار دهند چرا که جمهوری اسلامی زیر بار هیچ فشاری نخواهد رفت و به سبک خود به هر فشاری پاسخ خواهد داد. 

 
رهبر انقلاب اسلامی در مسئله هسته ای نیز بار دیگر چرخه تولید سوخت را حق طبیعی ملت ایران خواندند و تأکید کردند: ملت و مسئولان ایران از این حق کوتاه نمی آیند و انشاءالله با ایجاد نیروگاههای هسته ای و تولید سوخت آنها در داخل، این حق طبیعی خود را دنبال خواهند کرد.

ایشان برخی سخنان امریکایی ها درباره تأمین سوخت مورد نیاز ایران را مهمل و بی وجه دانستند و با اشاره به عدم صداقت بیگانگان در ماجرای تأمین سوخت 20 درصد راکتور تهران افزودند: 

 ما براساس عرف معامله در جهان، حدود 2 دهه قبل سوخت این نیروگاه را خریده بودیم اما آنها تا احساس کردند ما به این سوخت 20 درصد دوباره نیاز پیدا کرده ایم بازی بدی را شروع کردند که البته این اشتباه بزرگ امریکا و غرب به ضرر خودشان تمام شد. 

ایشان تشویق شدن ایران برای تولید سوخت 20 درصد و اثبات قابل اعتماد نبودن امریکا و دیگر تولید کنندگان سوخت را نتایج مشخص بازی غرب درباره سوخت 20 درصد خواندند و تأکید کردند: در این ماجرا برای همه ملتها مشخص شد که آنها واقعاً قابل اعتماد نیستند. 

حضرت آیت الله خامنه ای درباره تهدید نظامی امریکا نیز تأکید کردند: بعید است آنها این حماقت را انجام دهند اما همه بدانند اگر این تهدید عملی شود میدان مقابله ملت ایران فقط منطقه ما نخواهد بود بلکه این مقابله، میدان گسترده تری خواهد داشت. 

رهبر انقلاب اسلامی، تبلیغات منفی امریکایی ها درباره نقض حقوق بشر در ایران را مضحک خواندند و افزودند: آنها همچنان که در عراق و افغانستان و فلسطین نشان دادند برای جان انسانها هیچ ارزشی قایل نیستند اما با پررویی از نقض حقوق بشر در ایران سخن می گویند. 

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تدابیر بسیار مستحکم و خوب مسئولان نظام برای مقابله با برنامه های دشمن از جمله تحریم اقتصادی افزودند: مسئولان کشور در مقابل قطعنامه تحریم و تحریمهای یک جانبه امریکا و اروپا، تصمیمات بسیار درستی گرفته اند و انشاءالله با این تدابیر و در سایه وحدت و همدلی، تحریم به یک فرصت تبدیل خواهد شد.  


رهبر انقلاب اسلامی، افزایش و ارتقای تولید ملی را در این زمینه مهم خواندند و افزودند: واردات باید مدیریت شود و اگر در این زمینه به اصلاح قوانین نیز نیاز هست مجلس این کار را انجام دهد.

حضرت آیت الله خامنه ای، عقل گرایی، تدبیر و شجاعت را در مقابله با برنامه های دشمن بسیار مهم دانستند و تأکید کردند: باید خردمندانه و شجاعانه، با عزم راسخ، بدون تزلزل و با نگاه به دوردستهای روشن، به راه خود ادامه دهیم. 

حضرت آیت الله خامنه ای، وحدت و همدلی را تکیه گاه اساسی ملت و نظام در ادامه حرکت مقتدرانه انقلاب اسلامی دانستند و برای تشریح اهمیت این موضوع تأکید کردند: اتحاد و همدلی مسئولان کشور یک فریضه است و تعمد در مخالفت با آن، بخصوص در سطوح بالا خلاف شرع است.
ایشان با اشاره به تلاش دشمنان برای تبدیل اختلافات کوچک به مسائل بزرگ افزودند: اختلاف نظر دولت و مجلس در مسائل مختلف فاجعه نیست بلکه تبدیل این اختلاف سلایق به شکافهای غیرقابل اصلاح و زخمهای غیرقابل علاج، خطایی بزرگ است. 

رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه افزودند: از چندی قبل از شورای نگهبان خواسته ایم در مواردی که میان مجلس و دولت محل گفتگو و مناقشه است ورود کند تا با مشخص شدن حدود اختیارات و وظایف مسائل حل شود و تفکیک قوا که از اصول قانون اساسی است تحقق پیدا کند. 

ایشان حفظ و تمسک مستمر به اصول و بازی نکردن در زمین دشمن را مورد تأکید مجدد قرار دادند و خاطرنشان کردند: دشمن درصدد بی اعتماد کردن مردم به مسئولان است و هیچکس نباید به گونه ای سخن بگوید که مردم به دولت، مجلس و قوه قضایی بدبین شوند. 

رهبر انقلاب اسلامی همچنین زیر سؤال بردن بی دلیل آمارهای ارائه شده از سوی دستگاههای مسئول را مورد انتقاد قرار دادند و خاطرنشان کردند: باید از این گونه کارهایی که اعتماد مردم را تضعیف می کند خودداری کرد.  


حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان تأکید کردند: همه عوامل و تدابیری که بیان شد تنها در سایه توجه و توسل به قدرت الهی و حسن ظن کامل به وعده یاری و حمایت پروردگار، مؤثر خواهد بود و ملت ایران و مسئولان نظام، مانند گذشته این راه پرافتخار را با تکیه بر همین عامل عزت بخش ادامه خواهند داد. 

آقای احمدی نژاد رئیس جمهور در این دیدار در سخنانی گزارش مبسوطی از فعالیتها و تلاشهای دولت در عرصه های مختلف فرهنگی، اقتصادی، علمی و فناوری، سازندگی و عمران، صنعت و معدن، اصلاح ساختار اداری، سیاست خارجی و مدیریت فضای داخلی ارائه کرد. 

رئیس جمهور، مسائل فرهنگی را یکی از بخشهای مورد اهتمام دولت برشمرد و با اشاره به زمینه و اهداف فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: دولت، بودجه فرهنگی را به میزان سه برابر افزایش داده است و در سفرهای استانی کارگروههای فرهنگی وظیفه توسعه و هدفمندسازی همه فعالیتها در مسیر ارزشها را بر عهده دارند. 

آقای احمدی نژاد در بخش مربوط به اقدامات دولت در عرصه علم و فناوری، به تشکیل شرکتهای دانش بنیان، افزایش اعتبارات پژوهشی، برنامه تحول در آموزش و پرورش، برنامه تحول در علوم انسانی و پیشرفتهای چشمگیر در بخش بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: پیشرفتها در بخش هوا فضا بسیار چشمگیر بوده است و بزودی ماهواره جدید ایران به فضا پرتاب خواهد شد.

رئیس جمه 

ور در ادامه، کشور را به یک کارگاه بزرگ سازندگی تشبیه و به افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور، صدها سد در دست ساخت، بومی سازی نیازهای نفتی، گسترش گاز رسانی به شهرها و روستاها، آغاز اجرای فازهای باقیمانده پارس جنوبی با سرمایه گذاری داخلی و با حضور پیمانکاران داخلی، افزایش تولید و صادرات پتروشیمی و افزایش تولید بنزین بصورت آزمایشی اشاره کرد. 

آقای احمدی نژاد همچنین آمارهایی از اقدامات انجام گرفته در بخش مسکن بویژه مسکن مهر، صادرات معدنی و صنعتی، احداث شهرکهای صنعتی، رشد مثبت اقتصادی، کاهش تورم، واگذاری سهام عدالت، وضعیت خوب بورس و حجم بازار، و صادرات غیرنفتی ارائه کرد و گفت: یکی از اقدامات مهم دولت، هدفمند کردن یارانه ها است که با برنامه ریزی دقیق و در عین حال متانت، در دست پیگیری است. 

رئیس جمهور فضای داخلی کشور و اتحاد و همبستگی مسئولان و شور و نشاط مردم و دلبستگی آنان به نظام را، در سطح بالا خواند و با اشاره به تلاش مذبوحانه نظام سلطه و دشمنان ملت ایران برای آغاز دور جدیدی از فشارهای اقتصادی، تأکید کرد: ملت ایران به فضل الهی، این بداخلاقی دشمنان را به فرصتی برای تحول و اصلاحات اساسی اقتصادی و ارتقای کمی و کیفی تولید ملی تبدیل خواهد کرد. 

آقای احمدی نژاد با اشاره به صدور قطعنامه بر ضد ملت ایران خاطرنشان کرد: این قطعنامه حاکی از موضع انفعال نظام سلطه و تلاش آنها برای خروج از بن بست است اما دشمنان ملت ایران بدانند، صدور این قطعنامه آنها را نجات نخواهد داد و بزودی از این اقدام پشیمان خواهند شد. 

رئیس جمهور، ملت ایران را اهل گفتگو و منطق در چارچوب عدالت دانست و تأکید کرد: ملت ایران ضمن آنکه از گفتگوی عادلانه استقبال می کند اما ذره ای از حقوق خود عقب نشینی نخواهد کرد. 

بساط توهین باید جمع شود؛ مسیر ما قانون است

در راستای ورود اصولگرایان و قوای مقننه و قضاییه به عرصه ی گله مندی های بی پرده علیه آقای احمدی نژاد، آیت الله آملی لاریجانی در انتقادی بی سابقه، به برخی گفته ها و موضع گیری های اخیر رئیس جمهور در خصوص عملکرد زیرمجموعه های دستگاه قضایی واکنش نشان داده و گفته است: « توقع ‌ما از رئیس جمهور این است که ادبیاتش متین و فاخر و با تعابیر جا افتاده و البته صحیح و منصفانه باشد». 

به گزارش فرارو به نقل از مهر، رئیس قوه قضائیه در جلسه مسئولان عالی قضایی گفت: « دیروز در روز خبرنگار مطالبی غیرمنصفانه راجع به قوه قضائیه مطرح شده و متاسفانه شخص رئیس جمهور هم در این مطالب غیرمنصفانه شرکت کرده‌اند. در آن جلسه مطرح شده است که قوه قضائیه مساله آزادی خبرنگاران را تحت تاثیر قرار داده و گاهی خبرنگاران برای پاسخگویی به مطالبی که درج و نقل می‌کنند محکوم یا روزها و ماه ها در راهروهای دادگاهها کشانده می‌شوند. البته از خبرنگاری که مطالب خلاف واقع می‌گوید شاید چندان انتظاری نباشد تا از شخص رئیس جمهور».

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: « البته لحن خبرنگار و پاسخ

مرحوم مدرس را همین طور کوبیدند. کسانی که چکمه پوشیدند و مجلس را به توپ بستند با مقدمات این کار را کردند و حالا می‌بینیم که به رئیس مجلس توهین می کنند و کار به جایی رسیده‌است که می‌گویند مجلس را به توپ می‌بندیم

رئیس جمهور نشان می‌دهد که مساله از پیش طراحی شده  و ناشی از تحریک محرکان و تشویق مشوشان بوده است. آنچه در این مساله مهم است نحوه گفتار و نسبت هایی است که شخص رئیس جمهور به قوه‌قضاییه داده‌اند، ایشان مدعی می‌شوند که قوه قضائیه می‌گردد تا خبرنگاری که به نقد دستگاهی یا مسئولی پرداخته را یک جوری محکوم کند بعد به فردی اشاره‌ می‌کند که هیئت منصفه گفته‌اند او جرمی مرتکب نشده ولی قاضی او را محکوم کرده‌است بعد هم اشاره و اشکالی به دادستان که مدعی العموم است و در مواردی که به شخص رئیس جمهور توهین شود باید بدون شکایت به مسئله رسیدگی کند و ما تاکنون ندیده‌ایم که دادستان وارد شود نیازی هم البته نداریم ما خادم مردم هستیم».

وی افزود:«ایشان اضافه می کند در مواردی هم که حتی اسمی از کسی برده نشده است قاضی می‌گوید این مطلب به فلان شخص می‌خورد، در حالی که وقتی مطلبی نوشته می‌شود و نقد می‌شود اگر به کسی هم خورد، خورد. باید بخورد تا دردش بیاید. اینها تقریباً مطالب روز گذشته ایشان است».

آملی لاریجانی تاکید کرد: «اولاً توقع‌ما از رئیس جمهور این است که ادبیاتش متین و فاخر و با تعابیر جا افتاده و البته صحیح و منصفانه باشد. من از باب یک شهروند عادی این مملکت چنین توقع حقی را از ایشان دارم. این چه ادبیاتی است که مثلاً خورد که خورد بگذار بخورد تا دردش بیاید».

وی ادامه داد: « در جلسه رسمی آن هم رئیس جمهور این کشور چنین سخنانی قابل توجیه نیست و دوستانه عرض می‌کنم صحیح نیست اما مطلب اصلی چیز دیگری است و آن اینکه این نسبت‌ها به قوه قضائیه خلاف است.

همه ما صد در صد وظیفه داریم مسیر قانون را طی ‌کنیم. این بساط باید جمع شود که افرادی لاابالی باشند و هرچه خواستند بگویند. در این مسائل اگر قوه قضاییه وارد نشود مسئول است. این چه کاری است که عده‌ای را تشویق می‌کنید که این مسیر غیرقانونی را بروند و اسمش را نیز نقد می‌گذارید. یعنی قاضی ما فرق بین نقد و توهین را نمی فهمد؟ فرق بین نقد و اشاعه کذب را نمی‌فهمد؟!

این که گفته شود می‌گردند تا کسی را محکوم کنند نسبت کاملاً خلافی است. البته قوه قضائیه برخلاف میل خیلی‌ها کار می‌کند و قوه قضائیه شخص بنده نیست. بسیاری اوقات برخلاف میل من هم رأی می‌دهند. چرا که قاضی مستقل است و رأیی که انشاء می کند در اختیار خودش است والبته مسئول رأیی است که صادر می‌کند. و نباید متوقع باشیم که قضات باب میل ما رأی بدهند. این چه توقع نادرستی است که رأی حسب میل ما باشد و گرنه متهم شوند به اینکه قوه قضاییه می‌گردد تا کسی را محکوم کند».
رئیس قوه قضائیه اظهار داشت:« این که گفته‌اند شخصی در نوشته‌اش با این که اسم از کسی نبرده‌ است اما باز هم محکوم شده‌، ناشی از عدم درک صحیح مفاد قانون و کیفیت صدور رأی است. در ماده 698 قانون مجازات اسلامی تصریح شده است که هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله نامه یا شکواییه یا مراسلات یا عرایض یا گزارش یا توزیع هرگونه اوراق چاپی یا خطی با امضا یا بدون امضا اکاذیبی را اظهار نماید یا با همان مقاصد اعمالی را برخلاف حقیقت رأساً یا به عنوان نقل قول به شخصی حقیقی یا حقوقی یا مقامات رسمی تصریحاً یا تلویحاً نسبت دهد اعم از اینکه از طریق مزبور به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به غیر وارد شود یا نه علاوه بر اعاده حیثیت در صورت امکان، باید به حبس از دو ماه تا دو سال و یا شلاق تا 74 ضربه محکوم شود. 

این قانون تصریح می‌کند که یا به صورت صریح یا تلویحاً. ظاهراً معنای تلویح را نمی‌دانند. تلویح یعنی اسم نبرند اما طوری بگویند که به کسی تطبیق شود نص قانون این است « یا تلویحاً ». بنابراین برای وقوع جرم و اثبات مجازات لازم نیست اسم بیاورند. قاضی بر اساس همین قوانین حکم می ‌کند. البته ممکن است قاضی هم اشتباهی بکند».

آملی لاریجانی با تاکید بر این که بحث بر سر روشهاست، گفت: «این درست نیست که در یک جلسه رسمی بدون بررسی رأی و ادله آن و بررسی قانون قضات را محکوم کنیم.

اما این سخن رئیس جمهور که گفته است دادستان در موارد توهین به رئیس جمهور ورود نکرده و متاسفانه این حرف را چند بار تکرار کرده‌اند مسئله خلاف واقعی است. من قبلاً به خودشان هم تذکر داده‌ام. دادستان اعلام کرده که ایشان در چند مورد اقدام کرده است چهار مورد خود دادستان از باب مدعی‌العموم و شانزده مورد هم حسب شکایت رئیس جمهور وارد عمل شده‌اند.

انتظار از مقامات رسمی کشور این نیست.
 
این را هم اضافه کنم که واضح است که نقد بابش با توهین و نشر اکاذیب جداست. آنچه قابل قبول است این است که در کشور باید باب نقد باز باشد. قضات ما نیز در مجموع تحمل‌شان در این امور کم نیست. گاهی حکمی داده‌اند که کاملاً مستند است اما مورد انتقادات شدید واقع شده‌اند، ولی تحمل کرده‌اند. بحث اصلی این است که آیا بگذاریم هر کسی هرجور خواست حرف بزند. پس قوانین را برای چه کسی نوشته‌اند. قوانین را نوشته‌اند که مردم رعایت کنند. بنا نشود هرکسی به هرکسی توهین کند و هر تهمتی بزند. آیا این نحوه آزادی مطلوب است که برخی خبرنگاران برای اینکه روزنامه‌ها جلب توجه و نظر مردم را بکنند هر چه خواستند بنویسند؟»
 
وی افزود:« فراموش نکنیم که همین مطبوعات در تاریخ صدساله اخیر بارها ابزار دست برخی شده‌اند تا نگذارند رجال سیاسی وظایف خود را پیش ببرند. با همین مطبوعات به نحوی جلوی آزادی را گرفتند که هر کسی خواست سخن حقی هم بگوید در مقابلش ایستادند. مرحوم مدرس را همین طور کوبیدند. کسانی که چکمه پوشیدند و مجلس را به توپ بستند با مقدمات این کار را کردند و حالا می‌بینیم که به رئیس مجلس توهین می کنند و کار به جایی رسیده‌است که می‌گویند مجلس را به توپ می‌بندیم».

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: « همه ما صد در صد وظیفه داریم مسیر قانون را طی ‌کنیم. این بساط باید جمع شود که افرادی لاابالی باشند و هرچه خواستند بگویند. در این مسائل اگر قوه قضاییه وارد نشود مسئول است. این چه کاری است که عده‌ای را تشویق می‌کنید که این مسیر غیرقانونی را بروند و اسمش را نیز نقد می‌گذارید. یعنی قاضی ما فرق بین نقد و توهین را نمی فهمد؟ فرق بین نقد و اشاعه کذب را نمی‌فهمد؟! بعد اعلام می‌کنند هیئت منصفه گفته‌اند جرم نیست ولی قاضی گفته جرم است. اولاً یک قاضی نبوده بلکه در دادگاه کیفری استان 3 تا قاضی است و بالاتفاق

مجدداً تکرار می‌کنم همگان بدانند مسیر ما، مسیر قانون است. بساط توهین باید جمع شود، این مسئله که توهین با نقد فرق می‌کند را نه تنها همه قضات و مسئولان بلکه عموم مردم هم می‌دانند و می‌دانند که آیا در حرف زدن و سخن گفتن یا نوشتن شما نشر اکاذیب می‌کنید یا نقد می‌کنید.

جرم تشخیص داده اند و آن هم قضاتی که علی الاصول اهل دقت هستند».

وی افزود: «ثانیاً این مسئله چند سال پیش در شورای نگهبان مطرح بود، آنجا در قانون نوشته بودند که هیئت منصفه اگر رأی به مجرمیت شخصی داد قاضی می تواند تبرئه کند ولی اگر رأی به تبرئه داد قاضی دیگر نمی‌تواند جرم تلقی کند، این قانون، ظاهراً در مجلس ششم به تصویب رسیده بود. ما در شورای نگهبان به آن ایراد شرعی گرفتیم، ایراد هم همین بود که الان می‌گویم که قاضی در حکمش مستقل است، قاضی تابع هیئت منصفه نیست بنابراین اطلاق الزام قاضی به اینکه نمی‌تواند در صورت مذکور حکم به مجرمیت کند، خلاف شرع است. شما نمی‌توانید الزام کنید که هرچه هیئت منصفه بگوید، قاضی باید تبعیت کند». 

آملی لاریجانی در ادامه تصریح کرد: « اما این سخن رئیس جمهور که گفته است دادستان در موارد توهین به رئیس جمهور ورود نکرده و متاسفانه این حرف را چند بار تکرار کرده‌اند مسئله خلاف واقعی است. من قبلاً به خودشان هم تذکر داده‌ام. دادستان اعلام کرده که ایشان در چند مورد اقدام کرده است چهار مورد خود دادستان از باب مدعی‌العموم و شانزده مورد هم حسب شکایت رئیس جمهور وارد عمل شده‌اند. حالا این که شکایت ها به محکومیت بیانجامد یا نه ربطی به دادستان ندارد . پس این چه سخن خلاف واقعی است که می‌گویید. توقع از نهادهای رسمی این است که منصفانه و مستند سخن بگویند».

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: « در نهایت مجدداً تکرار می‌کنم همگان بدانند مسیر ما، مسیر قانون است. بساط توهین باید جمع شود، این مسئله که توهین با نقد فرق می‌کند را نه تنها همه قضات و مسئولان بلکه عموم مردم هم می‌دانند و می‌دانند که آیا در حرف زدن و سخن گفتن یا نوشتن شما نشر اکاذیب می‌کنید یا نقد می‌کنید».